9 February, 2023
12:00 pm - 1:00 pm
Join this iLearn Insights PechaKucha presentation (via Zoom) to get an overview of all the key iLearn Insights functions (including new functionality) – just in time for getting set up for Session 1.
Date: Thursday 9th February 2023
Time: 12:00PM – 01:00PM (join for the full hour or just at specific times according your topic interest as per the timetable below).
Zoom link: Click to join
Register: Register to attend by clicking ‘book your spot’ at the end of the table below and you will be sent the Zoom link, a calendar invitation and a reminder email the day before.
|12:00PM – 12:05PM||5 Mins||Introduction||All staff|
|12:05PM – 12:10PM||5 Mins||Overall iLearn Insights||All staff – especially new to iLearn Insights|
|12:10PM – 12:15PM||5 Mins||Different ways to send personalised email with email attachments||All staff – especially new to iLearn Insights|
|12:15PM – 12:17PM||2 Mins||*New email variable: Acknowledgement of Country (Initiative thanks to: Dr. Morwenna Kirwan, Senior Teaching Fellow, Health Sciences)
*New email variable: Plan your study using MyLearn
|All iLearn unit convenors who frequently send personalised emails|
|12:17PM – 12:22PM||5 Mins||Schedule emails, *Email schedule frequency (Initiative thanks to: Dr. Tim Doyle, Associate Professor, Health Sciences)||All iLearn unit convenors who frequently send personalised emails|
|12:22PM – 12:27PM||5 Mins||Student ‘Unit engagement’ includes *Forum engagement, unit engagement breakdown and ‘Participants not submitting activities’ visualisation
(Initiative thanks to: Professor Denise Jepsen, Department of Management; Jeremy Hind, Manager Applications Services)
|All iLearn unit convenors who want to fine-tune ‘Unit engagement’ and ‘Participants not submitting activities’ visualisation.|
|12:27PM – 12:32PM||5 Mins||*Assignment submission location (Initiative thanks to: Dr. Prashan Karunaratne, Senior Lecturer (Teaching and Leadership), Actuarial Studies & Business Analytics)||All staff|
|12:32PM – 12:35PM||3 Mins||iLearn template checklist||All staff|
|12:35PM – 12:39PM||4 Mins||Forum visualisation and combined forum participants||All unit convenors expecting heightened forum engagement|
|12:39PM – 12:41PM||2 Min||Echo360 Video view and Zoom participation report||All unit convenors who want to know if students are viewing or participating in individual or a combination of Echo 360 videos and Zoom meetings|
|12:41PM – 12:44PM||3 Mins||*Individual student’s report for a group of students (Initiative thanks to: Jeremy Hind, Manager Applications Services)||HoD’s, Course Directors and Department Administrators|
|12:44PM – 12:46PM||2 Mins||Students who have not accessed a resource or have not completed an activity||All staff – especially new to iLearn Insights|
|12:46PM – 12:50PM||4 Mins||iLearn restrictions that work and DO NOT work for MyLearn||All staff – especially new to iLearn Insights|
|12:50PM – 01:00PM||10 Mins||Q&A||All staff|
*New or enhanced functionality
You will be sent a calendar invitation and the Zoom link when you book in below.
Bookings are closed for this event.